Kampanje: -10% på alle bestillinger i februar

Vidunder-duk har vi hørt om. Men at det også finnes et vidunder-teppe, er kanskje nytt for mange av oss. Velger du et teppe fra SmartStrand gjør du livet enklere for deg selv. Dette er nemlig teppet som ikke blir flekkete eller skittent og som holder seg like vakkert år etter år. Et perfekt teppe for småbarns- familien, dyreeiere og andre som må regne med uhell og søling.

For godt til å være sant, tenker du kanskje? Men det er sant og produsenten er så sikker på akkurat dette at de lot en neshornfamilie i en dyrepark leve på et teppe fra SmartStrand i en hel uke. Etter uken var gått spylte de over teppet med vann og det lysegrå teppet ble like fint igjen.

– Hemmeligheten er at fibrene i teppet er laget av poliamid, et organisk stoff hovedsakelig laget av mais. Dette gir et sterkt og mykt garn hvor flekker fjernes enkelt med varmt vann, sier daglig leder Atle som kan fortelle at de har 20 ruller på lager og et stort utvalg fibrer og farger å velge mellom.

Og det kommer godt med for tiden. Tepper i interiøret er i vinden som aldri før. Mange ønsker å skape hotellfølelse i sitt eget hjem og da er tepper virkelig et must. Under sofagruppen, spisestuen, soverommet og ikke minst på lekerommet. Heldekkende teppe på soverommet står høyt på ønskelisten hos mange. Ingenting er vel deiligere enn å trø ut av sengen på noe mykt og varmt, og da er det greit å vite at kvalitetstepper fra Smartstrand også er allergivennlige.

Anvendelig

– Mange foretrekker også å legge tepper fra SmartStrand i båten, på hytta, i camping- og husvognen og andre steder der de ønsker å ha det lunt og behagelig på gulvet. Vi på IBO Raglamyr kapper, skjærer til og tilpasser på mål, vi kan også ta montering om ønskelig.