– Vi ser ikke bort ifra at dette er verdens sterkeste tregulv!

Det betegnes som verdens sterkeste tregulv og faktisk til halve prisen sammenlignet med andre tregulv. Hvordan er det mulig? Svein forklarer hvorfor!

– Overflaten består av ekte trefiner som er varmpresset på en kompakt kjerne av HDF. Overflaten er vesentlig mer slitesterk enn en klassisk parkett, men med mindre forbruk av trevirke blir produksjonskostnadene lavere. Tregulvene fra Lindura er faktisk tre ganger hardere enn ordinær parkett, og vi synes derfor at verdens sterkeste tregulv er en passende betegnelse. Muligens bør vi også legge til det mest miljøvennlige tregulvet, smiler han.

Lindura wood flooring som er det fulle navnet på produktet er en teknologisk nyvinning fra Meister, en av Tysklands største og mest avanserte parkettprodusenter. Lindura-gulvene er levende og rustikke i utseendet og er overflatebehandlet med naturolje eller lakk. Her kan en velge mellom en rekke ulike fargenyanser og muligens det beste av alt: Gulvplankene er brede og meget enkle å legge. Her kan en forandre et rom i løpet av en ettermiddag.

– Selv om Lindura-gulvene er forholdsvis nye på markedet, har mange på Haugalandet allerede fått øynene opp for produktet. Det kommer nok også av at Lindura er et tregulv som kan konkurrere i pris med både laminat og vinyl og da blir valget enkelt for mange, sier Svein og oppfordrer folk til å ta turen innom butikken på Raglamyr for å se den store utstillingen av Lindura-gulv.

– Vi ser spesielt at de litt rustikke variantene i varme gråtoner er populære for tiden. Mange setter også pris på at vi har gulvlister i samme serie slik at resultatet blir ekstra gjennomført.